- Des del CREDA continuem amb els tallers participatius per identificar les barreres i l’impacte de l’aplicació de novetats en la gestió de residus plàstics en diferents cadenes de valor.
- La jornada, emmarcada dins el projecte ECOPAP, tindrà lloc el dia 17 de maig a Vilafranca del Penedès.
Durant el mes d’abril, el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA) va impulsar dos tallers d’innovació i transferència de coneixement centrats a la gestió del plàstic al sector agroalimentari com a resposta a la posada en marxa del projecte ECOPAP, una iniciativa ideada pel Departament d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural (DACC).
Després del bon acolliment d’ambdós tallers, l’equip del CREDA responsable del projecte ha decidit continuar amb aquestes jornades per tractar en més profunditat els reptes i barreres que poden sorgir en aplicar les mesures i innovacions esmenades a les primeres sessions. Així, al llarg del dimecres 17 de maig, es portarà a terme la sessió ‘Innovacions per la gestió circular dels plàstics agroalimentaris: analitzant els reptes de la seva adopció’ a l’Hotel Air Penedès (Carrer Font de les Graus, 2, 08720, Vilafranca del Penedès, Barcelona).
La sessió, que s’iniciarà a les 12:30h, estarà enfocada als sectors del vi, l’oli, el peix i l’aviram, fent especial èmfasi en l’aplicació de les innovacions als envasos i embalatges d’ús final, comercials i industrials. A més, la jornada comptarà amb la participació d’empreses i centres de recerca especialitzats en el desenvolupament d’aquestes innovacions, però també amb empreses dels diferents sectors que operen al Penedès i vulguin adoptar i aplicar les novetats als seus negocis.
Estàs interessat a participar? En cas de ser així, pots confirmar la teva assistència a l’apartat d’inscripcions que trobaràs al següent enllaç: