Amèlia Sarroca

Tècnica de suport a la recerca

Tècnica en nutrició amb ampli coneixement de l’agricultura i passió per defensar el rol de la pagesia i el paper que juga la bona gestió en la sostenibilitat.Té una àmplia experiència en docència de cuina nutritiva, tecnologia alimentària i valorització per evitar pèrdues i malbaratament alimentaris. Nutrició i producció van de la ma per tal de garantir la salut planetària i evitar l’erosió social i de l’ecosistema. Ha treballat en cooperació i participa en múltiples iniciatives de prevenció del malbaratament alimentari, a nivell municipal, català i internacional, mitjançant la cooperació de tota la cadena alimentària i administració. El seu principal interès és la recerca en la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, vinculant la formació de joves i nens com a part vital per fomentar canvis d’hàbis alimentaris que proporcionin els beneficis d’una alimentació sana, justa i sostenible de les noves generacions. Sensibilitzar mitjançant la recerca i la difusió dels coneixements de grups multidisciplinars.

Correu electrònic:

amelia.sarroca@upc.edu

Està involucrada als següents projectes:
17 juliol, 2023

HEALTHYW8