Projectes
Activitats CREDA: Actualització del mes de novembre
Activitats CREDA: Actualització del mes d’octubre
Quina és la nostra participació en el projecte SPRINT?
Activitats CREDA: Actualizació del mes de setembre
El CREDA i Eurecat organitzen un taller de SWITCHtoHEALTHY a la festa Terra i Gust de Barcelona
El CREDA i Eurecat organitzen unes jornades de SWITCHtoHEALTHY amb famílies de Catalunya
Activitats CREDA: Actualizació del mes d’agost
Activitats CREDA: Actualizació del mes de juliol
El CREDA participa en un projecte per reduir el malbaratament alimentari amb el canvi de patrons de comportament
LAB4SUPPLY avança cap a un sistema agroalimentari més sostenible i afavoreix la inclusió de canals curts en petites explotacions agràries de la Mediterrània
El CREDA col·labora amb l’Hospital Vall d’Hebron en un projecte per reduir el malbaratament alimentari
Activitats CREDA: Actualizació del mes de juny
El CREDA participa en un projecte per millorar la contribució de les IG als sistemes alimentaris
Activitats CREDA: Actualizació del mes de maig
El CREDA amplia la seva cartera de treball incorporant tres projectes interns en el 2023
Activitats CREDA: Actualització del mes d’abril
Activitats CREDA: Actualització del mes de març
El CREDA participa en un taller de cocreació d’intervencions liderat per FoodCLIC
El CREDA participa en un projecte que utilitza l’enginyeria genètica verda en plantes
Activitats CREDA: Actualització del mes de febrer
Chema Gil: “La pujada de preus ha disminuït la xifra de malbaratament alimentari”
El CREDA participa en un projecte que utilitza el microbioma per reduir el malbaratament alimentari
El CREDA celebra una jornada per promoure la igualtat de gènere a la ciència
El CREDA acull la presentació dels resultats del projecte ECOPAP
El CREDA presenta els resultats del projecte ECOPAP
El CREDA participa en un projecte europeu per evitar la generació de pèrdues alimentàries a causa de les normes de comercialització instaurades
Activitats CREDA: Actualizació del mes de gener
El CREDA organitza la reunió anual del projecte SWITCHtoHEALTHY
Activitats CREDA: Actualizació del mes de desembre
CREDA organitza una subhasta experimental pel projecte CO-FRESH
Activitats CREDA: Actualizació del mes de novembre
FoodMAPP: Coneix l’experiència de l’Esther Van Parys després d’un mes col·laborant amb CREDA
Amèlia Sarroca participa en la 4ª edició de la Conferència Anual ‘Tomorrow Tastes Mediterranean’
Una ullada a la contribució del projecte ECOPAP en la gestió circular dels plàstics agroalimentaris
Com funciona el projecte SWITCHtoHEALTHY?
Djamel Rahmani, investigador postdoctoral a CREDA participa en el programa ‘Així Som’ de Ràdio Castelldefels per parlar sobre el projecte SWITCHtoHEATLHY.
Read MoreCREDA participa en el XIV Congrés d’Economia Agroalimentària de l’AEEA
CREDA ha participat en el XIV Congrés d’Economia Agroalimentària de l’AEEA per presentar els treballs de recerca portats a terme pels seus professionals durant aquest últim any.
Read MoreCREDA i Mercabarna presenten solucions contra el malbaratament alimentari a la Triple Helix XXI Conference
El CREDA ha participat junt amb Mercabarna a la Triple Helix XXI Conference per presentar el projecte Foodback com a solució al malbaratament alimentari.
Read MoreCREDA realitza la quantificació del malbaratament de fruites i hortalisses de Mercabarna
CREDA ha portat a terme la segona quantificació del malbaratament d’aliments de Mercabarna de 2023 en el marc de les activitats realitzades per la Càtedra UPC-Mercabarna.
Read MoreEl CREDA participa en un projecte per prevenir l’obesitat en etapes vulnerables de la vida
El CREDA participa en el projecte HealthyW8, una iniciativa europea que busca prevenir els casos de sobrepès i obesitat a les etapes de la vida amb més risc
Read MoreEl CREDA organitza la reunió anual del projecte INVITE
El CREDA acull la reunió anual d’INVITE, on es compartiran coneixements i resultats de l’avenç del projecte.
Read MoreEl projecte INVITE busca actors que participin en el desenvolupament de noves plantes!
El projecte INVITE està desenvolupant un estudi sobre les prioritats dels actors que participen en el desenvolupament de noves varietats vegetals.
Read MoreSegona ronda dels Tallers d’Innovació i Transferència de Coneixement del projecte ECOPAP
Continuem amb els tallers sobre innovació i transferència de coneixement per impulsar una gestió circular dels residus plàstics dins el sector agroalimentari al Penedès i les comarques dels voltants. Tractarem productes com: el vi, l’oli, el peix i l’aviram.
Read More